BEYLİKOVA’DA SÜTÜN KALİTESİNİN İYİLEŞTİRME PROJESİ KABUL EDİLDİ. | beylikova belediyesi

BEYLİKOVA’DA SÜTÜN KALİTESİNİN İYİLEŞTİRME PROJESİ KABUL EDİLDİ.

sut

BEYLİKOVA’DA SÜTÜN KALİTESİNİN İYİLEŞTİRME PROJESİ KABUL EDİLDİ
Beylikova Süt Üreticiler Birliği Yönetim Başkanı ve Beylikova Belediye Başkanı Özkan ALP’ in Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansına (BEBKA) Sunduğu Beylikova’da Sütün Kalitesinin İyileştirme Projesi Kabul Edildi.
Başkan Özkan ALP: ‘‘Beylikova’da Sütün Kalitesinin İyileştirme Proje Maliyeti 175 Bin TL. ve tamamı Hibe olacak, Sütün Kalitesinin İyileştirme Projesiyle Beylikova’da Üreticilerden Toplanan Sütlerin Muhafazasındaki kaliteyi Arttırmak İçin ve Piyasada daha kaliteli sütü gerçekleştirerek ilçe ekonomisine katkı yapacak. Sütün Kalitesinin İyileştirme Projesinin Kabulünden dolayı Eskişehir Valisi Güngör Azim TUNA’ ya ve BEBKA Yönetim Kuruluna Teşekkürlerimi Sunarak, Projenin ilçemize Hayırlı Olmasını Dilerim.”