BAŞKANLAR BEYLİKOVA’DA TOPLANDI

İlk defa bir ilçede gerçekleşen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Adalet ve Kalkınma Parti Meclis Grubu Toplantısı, Ak Parti İl Başkanı M. Dündar ÜNLÜ Başkanlığında Beylikova’da Yapıldı.

Beylikova Belediyesi Otelinde (Yağmur Otel) gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl Başkanı M. Dündar ÜNLÜ, AK Partili İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan ALP AK Parti Meclis Grubuna, Beylikova’da yapımı devam ve biten projeler hakkında bilgi verdi. Akabinde Beylikova TDİ Besi Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa ÇOBAN Besi Organize Sanayi Bölgesi hakkında Ak Parti Meclis Grubuna Brifing verdi.
Ak Parti Meclis Grubu Beylikova Besi Organize Sanayi Bölgesi ve İlçemizde yapımı devam eden ve biten projeleri yerinde incelediler.
Ak Parti Meclis Grubu adına Ak Parti İl Başkanı M. Dündar ÜNLÜ ve Beylikova Belediye Başkanı Özkan ALP, Beylikova Kaymakamı Selçuk HASKIRIŞ’ı makamında ziyaret ederek Ak Parti Meclis Grubu İlçemizden ayrıldılar.