Beylikova S.S. Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Yönetim Başkanı olan Belediye Başkanı Özkan ALP;
” S.S. Beylikova Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Silaj Paketleme Tesisine, İkinci 1000 Tonluk Silaj Paketleme Makinası BEBKA Tarafından Onaylandı.
1000 Tonluk Silaj Paketleme Makinasının Proje Maliyeti ise 550 Bin TL. tamamı BEBKA Tarafından Hibe edildiğini
Silaj Paketleme Tesisine Hibe Edilen 1000 Tonluk Slaj Paketleme Makinası sayesinde Beylikova’da silajlık mısır yetiştiriciliği yükselecek, paketlenen silajı ve şeker pancarı küspesinin bozulmadan uzun süre muhafaza edebileceğimiz için hayvan sağılığı da korunmuş olacak ve ihtiyaç fazlası Silajımızı ve Şeker Pancarı küspesini dışarıya satabileceğiz. Besi Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkacak tarımsal ürün ihtiyaçları, çiftçilerimizin uzun süre saklanabilen silajları sayesinde karşılanacak ve ilçe ekonomisine katkı yapacak.
Silaj Paketleme Tesisi ilçemize Hayırlı Olmasını Dilerim.” dedi