İLAN

Beylikova Belediye Başkanlığınca; 4734 Sayılı Kanun ve mevzuaattaki diğer hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 24.12.2017 tarih ve 696 Sayılı KHK’nın 127.maddesi ile 375 Sayılı KHK’ye eklenen geçiçi 23.madde kapsamında belediye şirketlerinde işçi statüsüne geçiş talebine ilişkin başvurular incelenmiş olup, gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar(EK- 1) listede yayımlanmıştır.
01 Ocak 2018 tarih ve 30288 Sayılı Resmi Gazatede yayımlanan Usul ve Esasların 10.maddesinde belirtilen “İnceleme neticesinde şartları taşıdığı ve taşımadığı tespit edilenlerin isimleri, çalıştıkları teşkilat veya biriminde belirtilmesi suretiyle müracaat ettikleri birimlerce / idarece ilan (internet veya kurumca belirlenecek şekilde) edilir ve bunlar yükleniciye bildirilir.Bu şekilde yapılan ilan tebliğ yerine geçer.Başvuru sahiplerine ayrıca teblgat yapılmaz.” hükmü uyarınca ilgili kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Sınava girme hakkı elde edemeyenler, ilan tarihinden itibaren 3 (Üç) gün içerisinde belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’ne itiraz dilekçesi ile başvurabilirler.

İlgililere ilanen teblig olunur.