Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı.
Toplantıya; Eskişehir Vali Özdemir Çakacak, Vali Yardımcısı Ali Muhittin Varol, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Besi Organize Sanayi Bölgesindeki yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Özkan ALP tarafından Vali Özdemir Çakacak’a bilgi verildi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Özkan Alp, OSB’nin yaklaşık 18 bin büyükbaş ve küçükbaş besi hayvanına bakacağını söyledi. Türkiye’de bu büyüklükte 5 adet OSB olduğunu dile getiren Başkan Alp, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Hayvancılık Desteklerinden Hak Kazanan İşletmeler Önümüzdeki ay Yatırıma başlayacaklarını belirtti