Beylikova Belediye Başkanı Özkan ALP, Beylikova İlçe Hastanesindeki Çevre Düzenleme ve Peyzaj Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

İlçe Hastanesinde Bulunan Bozuk Zeminlerin Düzeltilmesi Amacıyla 1200 m² Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Başlatılacak Olup, Hastanenin Bahçesinin Yeşillendirilmesi İçin Gerekli Bölgeler Tespit Edildi.
Aynı Zamanda İlçe Hastanesinde Mevcut Olan 112 Acil Binasının Alt Kısmına Yönetim ve İdari Birimler Açılacaktır.İlçe Hastanesinin Belediyemiz Tarafından Doğalgaz ve Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlanmış olup, Hastane Bahçesindeki Karanlık Alanlar Işıklandırılıp Aydınlatıldı.